Telefon reconditionat sau nou

Avand in vedere cat de scumpe sunt noile modele de telefoane, multe persoane evita sa le cumpere, ele nu sunt accesibile si nu si le permite oricine. Samsung Galaxy S20 Ultra costa in jur de 60.000 de lei, ceea ce este o suma uriasa pentru un telefon si nu oricine il va cumpara. Dar, atunci cand cineva vrea un telefon care este mai scump, iar din buget ii lipsesc in jur de 200-300 de lei, ar trebui sa ia in considerare varianta de a-l cumpara recontionat. In cutie nu va veni un telefon spart sau stricat, aceasta este principala temere a multor oameni. Daca si tu te afli in categoria persoanelor care au aceasta frica, pentru a clarifica ce inseamna un telefon reconditionat, urmareste randurile de mai jos

Pentru inceput, in fiecare depozit ajunge cate un lot de telefoane. Din acel lot de telefoane se va desface unul pentru a fi testat daca functiona, daca raspunde la comenzile de baza, daca prezinta vreo problema, telefoanele se vor scoate la vanzare. Daca acel telefon care este testat prezinta vreo problema, intregul lot va fi trimis inapoi, pentru ca inseamna ca toate telefoanele din lot au problema respectiva si nu se pot scoate la vanzare telefoane defecte. Acest demers este efectuat de catre un angajat care are aceasta responsabilitate, In cazul in care telefonul testat functioneaza bine si nu are nicio problema, restul telefoanelor se vor scoate la vanzare cu pretul initial, iar telefonul care a fost testat se va expune cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei, in functie de cat decide compania. 

Daca tu vrei sa iti cumperi, de exemplu, un Samsung Galaxy C7 Pro, doar ca nu ai suficienti bani pentru a-l cumpara, dar il gasesti reconditionat cu un pret mai mic decat cel initial cu 200-300 de lei, iar daca din buget iti lipseste aceasta suma de bani, nu ezita sa il cumperi. Nu va trebui sa iti fie teama ca vei primi un telefon spart si ca va trebui sa inlocuiesti geamul la Samsung Galaxy C7 Pro, pentru ca acest lucru nu se poate intampla. Daca ecranul ar fi fost spart sau zgariat, cel care a testat telefonul ar fi vazut si ar fi trimis lotul inapoi, nu l-ar fi primit. Daca vezi ca telefonul dorit este la reducere, nu inseamna ca este defect sau spart.

Pentru a concluziona, un telefon reconditionat inseamna un telefon testat de catre un angajta, in momentul in care in depozit a ajuns un lot de telefoane. Telefonul a fost folosit timp de cateva minute si de aceea, va fi scos la vanzare cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei fata de cel initial, iar daca iti lipsesc acesti bani pentru a cumpara telefonul pe care ti-l doresti, ar fi bine daca ai lua in calcul varianta de a-l cumpara reconditionat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *