Zvonuri finale despre Samsung Galaxy S21

Samsung este pe cale sa isi lanseze cele mai noi telefoane, fiind vorba despre Galaxy S21. Pana acum tot ce s-a auzit si aflat despre aceste noi telefoane ale companiei au fost doar zvonuri. Cu toate acestea, pana la evenimentul oficial al companiei, voi prezenta zvonurile finale despre Galaxy S21, deci daca esti interesat in cumpararea unuia dintre cele 3 telefoane, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Cele 3 telefoane vor fi alimentate de acelasi procesor, fiind vorba despre Snapdragon 888 si specificatiile acestui procesor sunt performanta 5G si o durata de viata a bateriei mai lunga. S21 s-ar putea sa aiba un ecran de 6,2 inci, S21 Plus de 6,7 inci si S21 Ultra de 6,8 inci. La fel ca si seria S din 2020, toate cele 3 telefoane vor avea o rata de actualizare de 120 Hz. Alta diferenta intre telefoane este capacitatea bateriei, astfel ca S21 va avea o baterie de 4.000 mAh, S21 Plus de 4.800 mAh si S21 Ultra de 5.000 mAh.

Designul camerei va fi diferit de cel al seriei S20, dar nu va fi total diferit. Cititorul de amprenta va fi in continuare sub ecran si camera frontala va fi in continuare in forma de perforare. S21 si S21 Plus este posibil sa fie plate, in timp ce Ultra va fi curbat. Configurarea camerei se va afla in coltul din stanga sus si va fi o camera standard, un unghi ultra larg si un teleobiectiv. S21 Ultra va avea configurarea camerei mai mare si va avea 4 camere, avand in plus un telefoto de 10 MP pentru zoom optic de la 3x la 10x, iar camera principala va avea 108 MP, ca cea de la S20 Ultra. 

Cele 3 telefoane se vor gasi in culori noi, dar si cateva culori clasice. Avand in vedere ca Apple a abordat o strategie care nu este in avantajul cumparatorilor, eliminand din cutie accesoriile, este posibil ca si Samsung sa ii urmeze exemplul.

S21 este posibil sa aiba si un stilou, deci nu va fi cu mult mai diferit de un Note. Cu toate acestea, telefoanele nu par sa aiba un loc de stocare pentru un stilou si ar accepta un stilou la o actualizare software. 

Un alt dezavantaj care este posibil sa fie la aceste telefoane este imposibilitatea de a se conecta cu unele trackere de fitness sau smartwatch-uri.

Acestea fiind spuse, daca esti interesat in cumpararea unuia dintre cele 3 telefoane de la Samsung ce se vor lansa in curand, acestea sunt zvonurile finale despre ele. Pentru a afla cu certitudine specificatiile fiecaruia dintre ele, cel mai bine este sa astepti pana cand va avea compania evenimentul de lansare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *