Modele de casti pentru antrenamente

Avand in vedere ca se apropie Craciunul, multe companii au reducere la o serie de dispozitive. Pentru cei pasionati de antrenamente sau de orice alte sporturi o pereche de casti destinata acestei activitati este un obiect esential. O pereche de casti pentru antrenamente trebuie sa fie rezistenta la apa si la transpiratie, sa ramana in urechi, sa fie stabile, sa nu cada si sa fie confortabile. Daca nu sti care sunt perechi de casti potrivite pentru antrenamente, ramai cu ochii pe descrierile urmatoare. 

Samsung Galaxy Buds Live costa 139 de dolari si chiar daca unora nu le va placea designul lor in forma de bob de fasole, sunt foarte confortabile, nu ies din urechi, se potrivesc foarte bine in urechi, iar aceasta potrivire ajuta in reducerea zgomotului, de aceea sunt potrivite pentru orice fel de antrenamente sau sport.

Castile Bose QuietComfort costa 160 de dolari si au niste carlige care ajuta la o prindere mai sigura, astfel incat castile sa nu iasa din urechi. Ele sunt compacte si usoare. Nu au functia de anulare a zgomotului, durata de viata a bateriei este de pana la 5 ore si nu au incarcare wireless.

Jaybird Tarah costa 30 de dolari si este o pereche foarte ieftina de casti, fiind cel mai mic pret pe care l-au avut pana acum si sunt potrivite pentru antrenamente.

Beats Powerbeats Pro costa 150 de dolari, au niste carlige ce asigura o prindere sigura si au majoritatea specificatiilor pe care le au si AirPods Pro. Sunt rezistente la ap si calitatea sunetului este mai buna.

Earfun Free Pro costa 48 de dolari, au functia de anulare a zgomotului, incarcare wireless, dar si Bluetooth 5.2, sunt rezistente la apa, iar durata de viata a bateriei ei de pana la 7 ore.

Adidas RPT-01 costa 100 de dolari, calitatea sunetului este destul de buna, este echilibrat, sunt confortabile, sunt rezistente la apa si transpiratie. 

Plantronics BackBeat Fit 6100 costa 90 de dolari, sunt potrivite si pentru sport, dar si pentru o utilizare zilnica. Au o banda reglabila, sunt rezistente la apa, durata de viata a bateriei este de 24 de ore si izoleaza zgomotul.

JLab Epic Air ANC costa 79 de dolari si reprezinta o alternativa potrivita pentru AirPods Pro. Sunt confortabile, sunt rezistente la apa, vine la pachet cu mai multe dimensiuni de varfuri. Calitatea sunetului este decenta si au functia de anulare activa a zgomotului

Jaybird Vista costa 130 de dolari si sunt potrivite pentru alergari, sunt complet impermeabile si se potrivesc bine in urechi. 

Prin urmare, daca ai nevoie de o pereche de casti pentru antrenamente, profita de reducerile de sarbatori pentru a-ti cumpara perechea dorita. Poti alege dintre cele mentionate anterior, fiind unele dintre cele mai bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *