Beats Powerbeats Pro- review

Powerbeats Pro sunt primele casti wireless ale companiei si sunt niste casti foarte bune. Ele costa 220 de lire sterline si sunt o alternativa foarte bune pentru Iphone 12, avand in vedere ca ele nu mai vin in cutie cu o pereche de casti, iar AirPods Pro sunt mai scumpe. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceste casti, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Ele vin cu o carcasa destul de mare si de grea. Dar, castile aceste sunt potrivite pentru antrenamente sau pentru alergari. Castile sunt mai mari decat alte modele, au un design mai special ce le fac sa fie mai mari. Castile nu se pot incarca wireless de la carcasa, ceea ce este un dezavantaj destul de mare pentru pretul de 220 de lire sterline. 

Castile sunt usoare, sunt rezistente la apa si la transpiratie, au IPX4 si au un carlig ce se fixeaza in spatele urechilor, dar chiar si asa, sunt confortabile. Sunt alimentate de cipul Apple H1 si se pot oferi comenzi vocale catre Siri. 

Durata de viata a bateriei este foarte buna, poate rezista pana la 9 ore de redare a melodiilor, iar cu doar 5 minute de incarcare rapida, ele mai sunt capabile sa ofere inca o ora jumatate de redare. 

Castile au butoane fizice, unul multifunctional ce se gaseste pe fiecare casca, dar si butoane de volum. Fiecare casca are cate un microfon care ajuta in obtinerea unei calitati foarte bune din timpul apelurilor. 

Calitatea sunetului este foarte buna, basul este puternic si profund, dar este echilibrat. Castile nu au functia de anulare a zgomotului, ci doar izoleaza zgomotul, care nu este foarte eficient in unele situatii, ceea ce poate face ca unele persoane sa fie nemultumite de acest aspect. Cand le porti, poti sa auzi destul de mult zgomot din jurul tau, dar poate fi considerat un avantaj pentru cei care alearga si doresc sa auda ce se intampla in jurul lor.

Cu toate acestea, Powerbeats Pro sunt confortabile, desi unele persoane pot spune ca nu sunt chiar atat de confortabile, dar ideea este ca nu vei uita niciodata ca le porti, pentru ca au acel carling ce se afla in spatele urechilor.Castile vine la pachet cu mai multe dimensiuni de varfuri, astfel ca poti alege dimensiunea care ti se potriveste cel mai bine.

Acestea fiind spuse, Beats Powerbeats Pro sunt niste casti foarte bune, sunt mai ieftine decat AirPods Pro, au o durata de viata a bateriei multa mai lunga decat cele din urma, sunt confortabile, calitatea sunetului este buna, doar ca s-ar fi dorit sa izoleze mai bine zgomotul. Ele sunt potrivite pentru alergatori si pentru antrenamente, fiind rezistente la apa si la transpiratie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *