Cadouri sub 100 de dolari

Nu mai este mult timp pana la sarbatori iar daca vrei sa le oferi celor dragi cadouri, doar ca bugetul tau nu este prea mare, nu trebuie sa te panichezi, pentru ca exista si cadouri mai ieftine si din acelea tipice, o bluza, o esarfa, ci dispozitive inteligente. Daca vrei sa afli care sunt unele dintre cele mai bune cadouri ale anului 2020, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Amazon Echo costa 100 de dolari si este unul dintre cele mai bune difuzoare inteligente de a Amazon. Cu ajutorul Alexei, poti sa controlezi celelalte dispozitive inteligente din casa, da redai muzica. Acesta are un sunet mai bun, are un receptor Zigbee, ceea ce inseamna ca te vei putea sa o conectezi Alexa si la alte dispozitive, precum becuri. 

Wyze Cam 2020 costa 20 de dolari si este un cadou foarte bun pentru cineva care locuieste intr-o zona mai periculoasa si are nevoie de o camera de supraveghere. Pe langa camera propriu ziua, vei mai primi stocare video gratuita pentru 14 zile, vei beneficia de Alexa sau Google Assistant pentru a putea vedea continutul pe un ecran inteligente, totul la doar 20 de dolari. 

Google Nest Hub costa 90 de dolari si chiar daca s-a lansat in urma cu 2 ani este inca un hub foarte bun. Este dotat cu Google Assistant, asa ca ii poti spune ce sa faca, sa redea muzica, poti sa controlezi si alte dispozitive prin intermediul sau, poate sa afiseze poze pe ecran si poate sa pozele sa fie doar de decor. 

Echo Show 8 costa 65 de dolari si este cel mai bun ecran inteligent de la Amazon. In mare parte poate sa faca ceea ce face si Nest Hub, doar ca nu are Youtube si nici serviciile Google. Dar, are o camera care are un obturator pentru o confidentialitate mai mare. 

Tile Sticker 4-pack costa 40 de dolari si este un cadou ideal pentru cineva care pierde mereu lucrurile. In caz ca pierzi telecomanda aceasta, poti sa intri in aplicatie pentru a o suna, dar se poate folosi si un difuzor inteligent pentru a o gasi.

Logitech MX Keys costa 100 de dolari si este o tastatura inteligenta care are taste sferice, sunt receptive. Tastatura este iluminata si exista un senzor care poate sa regleze lumina, iar lumina se poate opri pentru a economisi din baterie. Este potrivita atat pentru Mac, cat si pentru Windows. Cu iluminarea activata rezista pana la 10 zile la o incarcare completa, iar fata lumina pana la 5 luni. 

Acestea fiind spuse, daca nu ai idei de cadouri pentru sarbatori, iar bugetul tau este limitat, acestea sunt unele dintre cele mai bune idei sub 100 de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *