Samsung Galaxy S20 Ultra VS Samsung Galaxy S10 Plus

Daca vrei sa iti cumperi telefonul premium de la Samsung, Galaxy S20 Ultra, trebuie sa te asiguri ca ai o suma destul de riguroasa pusa deoparte, pentru ca are un pret de 1.400 de dolari. Dar daca ai un Samsung Galaxy S10 Plus de anul trecut, poate ca nu s-ar merita sa il schimbi. Dar daca vrei sa iti cumperi unul dintre cele 2 telefoane, doar ca nu stii pe care, te invit sa urmaresti randurile de mai jos unde le voi compara.

Samsung Galaxy S20 Ultra este un telefon premium, datorita functiilor pe care le are. Are o camera de 108 MP, un ecran mare de 6,9 inci care are o rata de actualizare de 120 Hz si este compatibil cu reteaua 5G. Unele functii, precum zoom-ul de 100x, nu este atat de calitativ pe cat ar fi fost de asteptat, dar este un telefon bun care va rezista o perioada destul de lunga de timp. Dar, este o alegere buna daca ti-l permiti.

Totusi, Samsung Galaxy S10 Plus de anul trecut nu este un telefon atat de demodat si vechi. Are o camera foarte buna care realizeaza poze foarte bune, un ecran de 6,4 inci si chiar daca nu poate filma 8K, videoclipurile tot arata bine. Dar, ambele telefoane au un cititor de amprente sub ecran. Acesta are o mufa pentru casti, fiind probabil ultimul telefon Galaxy care o va mai avea. 

Galaxy S20 Ultra are 4 camere de spate, un unghi larg de 108 MP, unul ultra-larg, un teleobiectiv si un senzor de adancime. S10 Plus are 3 camere de spate si nu are senzor de adancime. Cand s-au realizat poze cu obiectivul larg diferentele dintre cele 2 nu au fost atat de mari si s-a vazut cu greu faptul ca S20 Ultra are culori mai saturate. S20 Ultra are un zoom hibrid care poate ajunge pana la 10, in comparatie cu 2x al S10 Plus. 

Durata de viata a bateriei de la S20 Ultra cu rata de actualizare de 120 Hz a rezistat foarte putin. Daca dimineata aveai 100%, este posibil ca pe la mijlocul zilei sa mai ai doar 70%, dintre care sa petreci o ora pe telefon. Dar, ambele telefoane pot sa reziste o zi intreaga. S20 Ultra are o baterie mai mare si incarcare rapida de 45W. Ambele telefoane au incarcare wireless inversa. 

Acestea fiind spuse, trebui sa iti stabilesti preferintele de la inceput. S20 Ultra este mai scump si are cateva functii in plus. S10 Plus este mai ieftin, dar are o mufa pentru casti, fiind destul de importanta pentru unele persoane, are performante bune. Este posibil ca S20 Ultra sa nu merite o asa suma mare de bani. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *