Oppo Watch- review

Oppo este o companie care se ocupa cu crearea telefoanelor mobile, dar tocmai a lansat un smartwatch. Acesta are un aspect premium si a fost livrat intr-un numar destul de mare, ceea ce inseamna ca a devenit destul de popular. Nu poate compara acest ceas cu Apple Watch, doar ca este un smartwatch Android destul de bun. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre acest ceas, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Oppo Watch seamana destul de mult din punct de vedere al designului cu Apple Watch. Acesta are un al doilea chipset si un sistem de operare complet care duce la economisirea bateriei. Compania spune ca ceasul poate sa reziste pana la 21 de zile de functionare cu o singura incarcare si ofera destul de multe caracteristici utile, printre care notificari, monitorizarea ritmului cardiac si numararea pasilor. Si Oppo Watch poate sa fie un antrenor de fitness destul de bun. 

Ceasul vine in cutie cu doar cateva accesorii, printre care un inel pentru a tine curea de la ceas, incarcatorul, un cablu magnetic USB-A. Ceasul nu se poate incarca wireless. Ceasul vine in 2 dimensiuni, una de 41 mm si alta de 46 mm. Dimensiunea mai mica nu are marginile curbate ca cea mare. Pentru ca are un corp mai mic, bateria este mai mica, de 300 mAh. Este rezistent la apa. In rest nu exista prea multe diferenta intre cele 2 variante de dimensiuni. Modelul de 46 mm poate sa aiba o configuratie Wi-Fi sau LTE. Modelul de 46 mm are o diagonala de 1,91 de inci si o rezolutie de 402 x 476 pixeli. 

Ceasul arata premium. Exista si o versiune din otel inoxidabil, care este de lux si care are 45,5 grame, are un design cu o curea mai diferit fata de cele standard. Ceasul are protectie pe ecran, Schott Glass. 

Ceasul are un echilibru destul de bun intre a fi confortabil, robust si moale. Are un finisaj din cauciuc care este placut la atingere. 

Modelul de 46 mm are o baterie de 430 mAh, care rezista 36 de ore, iar cel mic are de 300 mAh si rezista 24 de ore. In modul de economisire a bateriei, ceasul poate rezista pana la 21 de zile. 

Software-ul ceasului nu este chiar cel mai simplu, mai ales daca vrei sa aprofundezi caracteristicile. Aplicatia de fitness are 5 moduri, alergare de fitness, de ardere a grasimii, plimbare si inot.

Acestea fiind spuse, Oppo Watch este un ceas destul de bun, are cateva defect in legatura cu hardware-ul dar nu sunt foarte vizibile. Durata de viata a batriei este foarte buna, are functii de fitness, caracteristici bune, deci isi merita banii, deci poate fi luat in considerare daca vrei sa iti cumperi un smartwatch. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *