Castile Bose- competitie pentru Airpods Pro

Compania Bose este o companie care realizeaza multe gadgeturi, a postat un anunt prin care anunta lansarea noilor ochelari Frames si inca 2 casti wireless, dar de anul trecut. Earbuds 500 sunt acum numite Earbuds Sports, trebuiau sa fie livrate in 2019, dar se pare ca se vor livra anul acesta. Celalalt model, QuietComfort, purta anterior numele de Noise Cancelling Earbuds 700. Dar acest model din urma nu s-a anunta ca se va lansa anul acesta, dar fanii acestor casti sperau sa se lanseze, mai ales pentru ca multe alte modele concurente se vor lansa. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceste casti, fii cu ochii pe randurile ce vor urma unde le voi descrie. 

Compania spune ca pereche wireless de casti, QuietComfort sunt cele mai eficiente din lume cand vine vorba de functia de anulare a zgomotului, pentru ca duce la un sunet foarte clar, bogat, dar si la un bas profund si bogat. Exista cateva microfoane care sunt personalizate pentru apeluri foarte clare, iar durata de viata a bateriei este de 6 ore, rezista cu o ora mai mult decat AirPods Pro de la Apple. Castile sunt rezistente la apa si la transpiratie, au IPX4, ceea ce inseamna ca sunt potrivite pentru antrenamente. Carcasa poate oferi 2 incarcari, ofera incarcare wireless si USB-C, iar incarcarea rapida timp de 15 minute duce la 2 ore de viata a bateriei. Acestea sunt disponibile in alb si negru, iar varfurile sunt foarte confortabile si nu ies din ureche. Functia de anulare a zgomotului este reglabila, se poate seta si modul de transparenta, ceea ce inseamna ca vei putea auzi si ceea ce se intampla in jurul tau si vei putea purta si conversatii in timp ce asculti muzica. Ambele casti au controale tactile. Aceasta costa cu 30 de doalri mai mult decat AirPods Pro. 

Earbuds Sports sunt mai mici si mai usoare. Si acestea sunt rezistente la apa si la transpiratie, au IPX4, iar durata de viata a bateriei este de 5 ore, nu de 6 ca la cealalta pereche. Carcasa ofera 2 incarcari, este si incarcare wireless. Acestea pot iesi din urechi, dar sunt confortabile. Modelul anterior era prea mare si prea voluminoase. Si aceasta au functia de anulare a zgomotului, doar ca inca nu se stie cat de buna este, dar se va afla in cel mai scurt timp posibil.

Acestea fiind spuse, Bose ofera 2 perechi de casti wireless, care sunt compatibile sa se intreaca cu AirPods Pro de la Apple. In functie de ce tip de casti preferi, daca iti plac cele sport sau celelalt model, poti sa te pregatesti pentru cand se vor lansa sa le cumperi. Este posibil sa aiba un pret mai mare decat AirPods Pro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *