Huawei Sound X- review

Daca ai nevoie de o boxa portabila, sunt o multime de modele pe piata de la diverse companii. In aceasta nisa, a boxelor portabile, se incadreaza si compania Huawei, cu noua boxa, Huawei Sound X, fiind o boxa cu un design placut, compacta. Boxa este confectionata din plastic, are 2 woofere si ascultare de 360 de grade. Daca ai nevoie de o boxa portabila, nu trebuie sa iti faci griji ca vei cheltui o suma incredibil de mare, pentru ca se gasesc si modele mai ieftine, iar Huawei Sound X costa 299 de lire sterline. Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta boxa, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Huawei Sound X are tehnologia de procesoare a difuzarii active, ceea ce ii permite difuzorului sa emite sunetele exacte in ciuda presiunii sonore generate de microfoanele din timpul procesului de inregistrare. Aceasta boxa este capabila sa genereze 4.500 de wati si 108 decibeli audio. Aceasta boxa de la Huawei are o calitatea a sunetului foarte buna, Bluetooth 5.1 aptX, asa ca are performante foarte bune. 

Indiferent unde vei pune boxa in camera, te vei bucura de un volum al sunetului foarte bun, fiind pana la 93 dB. Boxa este foarte puternica, are un sunet echilibrat, ceea ce poate justifica pretul care este destul de mare. Aceasta boxa de la Huawei este capabila sa concureze cu alti rivali de la Amazon, Bose, Sony si altele, avand o calitatea a sunetului foarte mare, de asemenea si performante ridicate. 

Basul este totusi, prea puternic, ceea ce iese in evidenta atunci cand se compara basul de la Huawei Sound X cu cel de la Apple HomePod, iar cel din urma costa cu 100 de lire sterline mai putin. 

La fel ca orice alt dispozitiv, prezinta avantaje si dezavantaje. Primul dezavantaj ar fi cel in legatura cu confidentialitatea. Dar este dotat cu un procesor quad-core de 1,5 GHz, are un spatiu de stocare de 512 GB, 8 GB stocare Wi-Fi, ceea ce il face sa fie o boxa foarte buna. Din pacate nu este dotat cu niciun asistent vocal, nici Siri, nici Alexa, nici Google Assistant, iar lipsa Wi-Fi limiteaza calitatea streamingului audio. Daca ai un telefon de la Huawei, poti sa atingi NFC pentru a trasmite muzica de la telefon la boxa si se pot controla anumite setari din aplicatia Huawei HiLink. Totusi, Huawei nu este atat de priceputa in boxe, la fel ca si Apple, iar boxa sa are atat avantaje, cat si dezavantaje. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o boxa portabile, exista si modele mai ieftine si care sunt mai bune decat boxa Huawei Sound X. Nici aceasta nu este o boxa rea, dar mai are nevoie de cateva imbunatatiri. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *