Google Pixel Buds- review

Serviciile Google  sunt aproape peste tot si sunt foarte utile. Daca ai un Nest Mini si Google Home, probabil ca tinzi sa preferi serviciile si dispozitivele de la Google. Tocmai de aceea, Google mai are o idee de a lansa si o pereche de casti, Google Pixel Buds care sa fie capabile sa concureze cu AirPods de la Apple. Din pacate primul model de Google Pixel Buds au fost destul de slabe si de aceea vom descrie noile modele de la Google. Daca vrei sa afli mai multe detaliile despre noile modele, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Google Pixel Buds se poate folosi si conecta cu multe alte dispozitive, de aceea, daca mai ai si alte dispozitive Google si esti fanul dispozitivelor de la Google, aceste castile wireless ar fi potrivite pentru tine. 

Primele modele de casti erau grele si erau cu fir. Noile modele sunt elegante si au o multime de functii noi. Unul dintre modele este alb mat, iar carcasa are un clip. Varfurile au o membrana de silicon care va opri castile sa iasa din ureche. Dar din aceasta cauza, vei suporta castile in urechi o ora sau 2, dupa aceea vei simti o durere. Dar exista persoane multumite pentru carcasa de incarcare, iar castile au un design mai mic. 

Castile se pot asocia foarte usor cu un Android. Ca sa profiti de tot ce iti pune la dispozitie aceste casti, trebuie sa iit activezi Google Assistant. Prin intermediul lui vei putea obtine o serie de functii, fara sa iti folosesti mainile, dar daca vrei iti poti folosi si mainile, castile avand controale tactile. Se atinge casca pentru redare si pentru a se opri muzica, atingerea dubla pentru a merge la urmatoarea melodie si de 3 ori pentru a merge inapoi. Daca apesi mai lung, Google Assistant va fi pornit, iar apasarea dubla cand el este pornit, il face sa se inchida. Calitatea sunetului este buna, atat pentru apelurile telefonice, cat si pentru comunicarea cu asistentul vocal. Totusi, cand vei da comenzi mai complexe intr-un spatiu mai aglomerat, exista posibilitatea ca asistentul vocal sa nu fi inteles. 

Castile au niste orificii de aerisire pentru sunetul ambiental. Acest lucru este bun pentru a auzi in mare parte, ce se intampla in jurul tau. Acest lucru inseamna ca nu are functia de anularea a zgomotului, ceea ce pentru unele persoane nu este deloc favorabil, mai ales pentru pretul de 179 de lire sterline. 

Acestea fiind spuse, daca mai ai si alte dispozitive Google si daca esti un fan Google, chiar se merita sa cumperi noua pereche de casti Google Pixel Buds, pentru ca se poate conecta si cu alte dispozitive Google. Dar daca te deranjeaza faptul ca nu are functia de anularea a zgomotului, ar trebui sa te orientezi catre alt model. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *