Livrarea bauturilor alcoolice

Daca stai in casa si vrei sa eviti cat mai mult plimbarile la magazin, daca iti comanzi alimente si mancaruri de pe net si simti o pofta de un vin bun sau de o bere, dar nu vrei sa iesi la magazin, ei bine, sunt si site-uri care se ocupa de livrarea bauturilor alcoolice. In SUA au crescut livarile de bauturi alcoolice de 243%. Si unele restaurante permit comandarea de bauturi doar ca la unele este obligatoriu sa cumperi si ceva de mancare. Multe state au considerat bauturile alcoolice esentiale in timpul pandemiei si permite livrarea acestora. Exista acum o serie de servicii online de livrarea a alcoolului si mai jos le voi prezenta, dar regulile privind alcoolul de pana acum raman valabile: consuma cu moderatie si nu conduce daca ai consumat. 

Drizly este un serviciu online care colaboreaza cu peste 2.200 de comercianti din America de Nord si poti comanda vin, bere sau lichior si chiar si gustari care iti vin la usa. Cand adaugi produsele in cos poti sa alegi care magazin sa preia comanda. Pana acum aveai optiunea a alege sa ajunga comanda intr-o ora, dar de acum avand in vedere numarul in crestere de comenzi trebuie sa ne asteptam la intarzieri. Site-ul mai incurajeaza sa se comande fara sa intri in contact cu soferul. 

Total Wine ofera livrare de bere, vin si lichior, dar si gustari in 12 state, cat si in magazine. Are o gama larga de vinuri si iti permite sa comanzi 6 sticle pentru a beneficia de o reducere, iar o sticla costa 3 dolari. 

Winc este un magazin de vinuri unde spui care sunt gusturile tale, iar angajatii iti recomanda vinul care sa fie pe placul tau si iti poti face un abonament lunar. Daca cumperi 4 sticle de vin pe luna ai livrarea gratuita. Sticlele incep de la 13 dolari si Winc a fost considerat cel mai bun magazin care iti permite un abonament lunar. 

Saucey ofera livrare de 30 minute sau de doua zile in unele cazuri de bere, vin si lichior, fara taxe de livrare. 

Minibar livrarea vin, bere si lichior si promite o livrare in mai putin de o ora. Site-ul se remarca prin capacitatea usoara de a-l utiliza, de a filtra rapid tipul de bautura dorita, tara, pretul. 

Wine.com iti permite sa preiei comanda de la unele magazine aflate in apropierea ta, acesta nu iti aduce comanda la usa. Site-ul se considera ca are cea mai mare selectie de vinuri din lume. Are o optiune de abonament care costa 49 de dolari pe an si livrarile sunt gratuite. 

Asadar, daca stai acasa si vrei ca plimbarile la cumparaturi sa fie diminuate sau chiar eliminate, poti sa alegi dintre aceste site-uri care iti livreaza baturile alcoolice la usa ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *