OnePlus 7T Pro (2019). Cand se lanseaza cel mai asteptat model chinezesc al momentului?

OnePlus a surprins piata prin intermediul telefoanelor sale o gramada de timp, insa acum, cand se asteapta un nou telefon din partea companiei chinezesti, acestia vin cu o ciorba reincalzita. Si anume OnePlus 7T Pro, care s-a mai lansat si anul trecut. Tocmai cand vara asta au lansat noul model OnePlus 7 Plus si toata lumea se gandea deja la OnePlus 8T. Modelul OnePlus a impresionat prin trei caracteristici principale: ecranul de 90 Hz, pretul mult mai redus in comparatie cu cel al concurentei si autonomia extraordinara pe care au oferit-o prin interfata pentru utilizatori. 

Cu toate acestea, se pare ca ceea ce se pregateste in toamna acestui an nu este nimic mai mult decat o actualizare a modelelor deja existente. Cu toate ca inca este cel mai asteptat model al companiei chinezesti. Mai ales avand in vedere faptul ca Mate 30 Pro nu are asigurat accesul la functiile Android din cauza faptului ca se afla pe lista de entitati interzise de catre Trump in America; iar Google s-a pliat pe politica oficiala, in ciuda faptului ca lucrau cu Huawei la un smart hub pana la aceasta actualizare. In fine. Ca fapt divers, OnePlus in sine incepe sa-si concentreze eforturile spre alte piete, ca cea de dezvoltat televizoare. Astfel, noul OnePlus TV se vrea a fi o competitie serioasa pentru Samsung, Sony si LG. Acest OnePlus TV va rula Android TV, sistemul de operare dezvoltat de catre Google pentru televizoarele inteligente, desi nu este nici pe departe cel mai bun sistem de operare in acest domeniu. 

Revenind la One 7 Plus Pro. Modelul nou, imbunatatit si reincalzit ar urma sa aiba, ca specificatii, un ecran AMOLED cu diagonala de aproape 6,7 inci AMOLED si rezoluție QuadHD+, are o rata de refresh de 90 Hz si va fi alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 855 Plus. Alaturi de procesor vine o memorie interna de 8 GB RAM cu 128 sau 256 GB spațiu de stocare, o baterie cu capacitatea de 3.800 mAh si acelasi ansamblu de camere foto pe spate. Cu alte cuvinte, modelul poate fi considerat OnePlus 7T Pro (2019), exact la fel cum cei de la Samsung lanseaza, in fiecare an, noi modele ale acelorasi telefoane din gama Galaxy A. Diferenta consta in faptul ca modelele respective sunt smartphone-uri mid-range, in timp ce modelele lansate de OnePlus sunt flagship-uri la un pret mai redus. 

Singurul lucru care nu este sigur pana in momentul de fata este masura in care acest telefon va pastra acelasi design ca cel al modelelor precedente. Adica, acel design care a facut furori prin faptul cu camera de selfie integrata in ecran, cea de tip periscop. Sunt o mutime de zvonuri in presa tech care indica faptul ca OnePlus ar putea renunta la cea din urma. Ceea ce ar fi mai bine, mai ales din punct de vedere al utilizatorilor. Asta cu toate ca, cel mai probabil, telefonul nu va avea functii mai premium, precum incarcare wireless sau certificare de rezistenta la apa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *