Call of Duty: Modern Warefare trailer

Cei de la Activision continua lansarea de noi titluri pentru seria Call of Duty cu cel mai recent joc al companiei, Modern Warfare. Titlul este putin ciudat, pentru ca CoD mai are un joc cu acelasi nume, lansat in 2007, dar acesta e complet diferit. Si se va lansa peste cateva luni de zile. Oricum, nu e ca si cum ar fi un mare fenomen faptul ca sunt mai multe jocuri cu aceleasi denumiri. Din contra, sunt atat de multe incat nici nu stii care dintre ele sa te mai joci. Din fericire, ti se specifica mereu anul, ca sa nu le confuzi. Asa e cam cu toate modelele de telefoane mobile sau cu titlurile de jocuri video. In fine. Dupa cum cred ca stii bine, Call of Duty este, probabil, una dintre cele mai profitabile francize atunci cand vine vorba despre  industria globala a gamingului, fiind un brand renumit pe aceasta piata din mai multe motive. Printre ele se numara lansarea anuala a unui titlu. Sunt mai multi dezvoltatori responsabili pentru aceasta franciza, mai ales ca exista mai multe mini-serii pe care ai ajuns probabil sa le indragesti de-a lungul anilor. In 2019, va fi vorba de Call of Duty Modern Warfare, care urmeaza sa se lanseze pe PlayStation 4, Xbox One si PC pe 25 octombrie. Pentru toti pasionatii de gaming din lume, si chiar din Romania as putea spune (#DumeRetarde).

In comparatie cu ultimul Black Ops, care nu include sub nici o forma o campanie de joc cu un singur jucator, noul Call of Duty ar trebui sa depuna un efort sa fie mai memorabil din acest punct de vedere. Poate, prin pastrarea misiunilor desfasurate in atmosfera contemporana. Nu este nu un joc cu zburatori sau lasere. In schimbarea acestora, trebuie sa-ti impatimimizeze ceea ce poate fi pus pe televiziune tocmai prin prisma faptului ca nu se poate face futurist, iar miscarile raman sa se desprinda de ingrijirea acestora. In fine, ideea este ca noul joc va aparea in cel mai scurt timp posibil.

Iar in cursul zilei de joi, cei de la Activision si Infinity Ward ne-au oferit o privire mai amanuntita in privinta modurilor multiplayer din Call of Duty: Modern Warfare prin intermediul unui trailer. Companiile au lansat un trailer pentru noul joc, care este preluat pentru o lansare din 25 octombrie la nivel mondial pe PlayStation 4, Xbox One si PC-uri. Modul multiplayer va incluide arme noi, precum si experiente de lupte 20 la 20 in Gunfight, jocuri multiplayer traditionale de 6 versus 6 jucatori, moduri care accepta partide de lupte 10-versus-10 si 20-versus-20, si Ground War, un mod care accepta mai mult de 100 de jucatori.

Cat despre partea de single player, aceasta nu are inca un trailer. Dar va marca revenirea in prim plan a Capitanului John Price, pe care l-ai mai vazut si in Modern Warfare 2. Pe langa aventurile sale, va exista insa un mod cooperativ foarte bine pus la punct, pentru a atrage cat mai multi jucatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *